Beskrivelser og opplevelser med Fox Terrier Ruhåret

Beskrivelse av Fox Terrier Ruhåret

Fox Terrier Ruhåret er en hunderase som har sitt opphav fra England, der den opprinnelig ble brukt som jakthund for å drive ut rødrev fra huler og holt. Denne hunden er en mellomstor rase som veier mellom 6 og 8 kilo og har en skulderhøyde på mellom 38 og 41 centimeter.

Fox Terrier Ruhåret er en svært aktiv og energisk hund som trives best når den får utløp for sin energi gjennom fysisk aktivitet og mental stimulering. Denne hunden er også intelligent og lærevillig, noe som gjør den godt egnet til å lære triks og utføre ulike oppgaver.

Som navnet antyder, har Fox Terrier Ruhåret en ru pels som krever jevnlig børsting og trimming for å holde den sunn og pen. Pelsen er vanligvis hvit med sorte eller brune flekker på hodet og ørene.

Fox Terrier Ruhåret er en lojal og hengiven følgesvenn som har et sterkt bånd med sin eier og familie. Denne hunden kan imidlertid være reservert overfor fremmede, så tidlig sosialisering er viktig for å unngå at den blir for sky eller engstelig.

Alt i alt er Fox Terrier Ruhåret en flott hunderase for de som ønsker en aktiv, intelligent og hengiven følgesvenn som krever litt omsorg og oppmerksomhet for å trives og blomstre.

Bilder av Fox-Terrier-Ruharet

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2624. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 8235. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 8233. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5959. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5972. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5961. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2625. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 8232. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2617. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5967. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5965. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5971. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5973. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5968. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5964. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2620. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2623. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2616. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 8236. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5969. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2622. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5970. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5960. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2618. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2619. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 5962. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 8234. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 8230. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 2627. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 8231.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Fox-Terrier-Ruharet, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Fox-Terrier-Ruharet kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Fox-Terrier-Ruharet:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 169

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 7-8 kg
Tispe: 7-8 kg

Høyde (cm):

Hann: maks 39 cm
Tispe: maks 37 cm

Farge(r):

Hvit med sorte eller tan tegninger

Pelslengde:

Lang

Pels:

Stri og ru

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Middels