Beskrivelser og opplevelser med Engelsk Toy Terrier

Beskrivelse av Engelsk Toy Terrier

Engelsk Toy Terrier er en liten hunderase som opprinnelig kommer fra England. Denne rasen kalles også "Black and Tan Terrier" eller "Miniature Pinscher", men uansett hva den kalles, så er den en intelligent og aktiv hund som elsker å være sammen med familien sin.

Engelsk Toy Terrier er en svært liten hunderase som vanligvis veier mellom 2 og 4 kilo, og har en høyde på mellom 25 og 30 centimeter. Den har en kort og glatt pels som er svart og tan i fargen, og dens ører står oppreist.

Disse hundene er veldig energiske og elsker å leke og utforske. De kan være litt reservert overfor fremmede, men er generelt sett veldig lojale og kjærlige mot sine eiere. Engelsk Toy Terrier er en svært intelligent rase som er lett å trene, men de kan noen ganger være sta og selvstendige.

På grunn av sin lille størrelse trenger Engelsk Toy Terrier ikke mye plass eller trening for å være lykkelig. De passer godt inn i leiligheter og er glade for å tilbringe tid innendørs, men de trenger også daglige turer og fysisk aktivitet for å holde seg sunne og glade.

Engelsk Toy Terrier er en flott følgesvenn for de som ønsker en liten og aktiv hund som elsker å være sammen med familien sin. De er lojale, kjærlige og intelligent, og er en glede å ha i hjemmet.

Bilder av Engelsk-Toy-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5827. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2447. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5825. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2446. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2445. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5817. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5826. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5822. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5829. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2449. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5819. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5814. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5830. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5812. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2453. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5816. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5823. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2444. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5818. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5821. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5824. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5815. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5813. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2451. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2448. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 5820. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2452. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 2450.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Engelsk-Toy-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Engelsk-Toy-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Mer informasjon om Engelsk-Toy-Terrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Andre raser

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 013

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 2,7-3,6 kg
Tispe: 2,7-3,6 kg

Høyde (cm):

Hann: 25-30 cm
Tispe: 25-30 cm

Farge(r):

ibenholt, dyp varm kastanje

Pelslengde:

kort

Pels:

tykk,tett skinnende

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite