Pocket Beagle

Pocket Beagle

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Pocket Beagle.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Pocket beagle er en mindre utgave av Beagle, den blir ofte brukt til kaninjakt.

Pocket Beagle er en liten sjarmerende krabat som trenger mye trim. Den er en livlig, nysgjerrig, modig, bestemt og intelligent hund som trenger sosialisering og trening fra tidlig alder. Viktig at den får utløp for sine jaktinstinkter så treningsøvelser med snute er noe man bør gjøre. Den er kjent for sine høye rop, så får den ikke nok stimulanse og trim kan den være forstyrrende for naboer hvis den bor i leilighet. De elsker å være blant folk og går godt sammen med barn, det de ikke liker er å være alene.

Historikk for Pocket Beagle

Det ble utarbeidet en standard for Pocket Beagle i 1901 men disse genetiske linjene er nå utdødd. Det sies at de ble utryddet og at oppdrettere har begynt å avle de frem igjen.

Mer om Pocket Beagle:

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 3-7 kg
Tispe: 3-7 kg

Høyde (cm):

Hann: 18-30 cm
Tispe: 18-30 cm

Farge(r):

Mange varianter,flerfarget

Pelslengde:

Middels langt

Pels:

Tett, hard

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Pocket Beagle

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Pocket Beagle, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Pocket Beagle kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.