Plummer Terrier

Plummer Terrier

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Plummer Terrier.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Plummer terriere er en jakt terriere fra England. Kan brukes til forskjellige typer jakt, men er mest kjent for rottejakt.

Dette er en hund som trenger mye stimulanse både fysisk og psykisk. Det er en glad jakthund som kan brukes til forskjellige typer jakt. Det er mye hund i liten kropp så den trenger oppdragelse fra tidlig stadie.
Får den nok mosjon og lek kan den bo i leilighet og passer da utmerket som en familiehund. Ta den gjerne med på agility.

Historikk for Plummer Terrier

Dr.Plummer fra Wales begynte å mikse jack Russel terriere med beagle, falt terrier, bull terrier og fox terrier som i dag har blitt det som kalles plummer hound eller plummer terrier som i dag er klassifisert som en egen rase.

Mer om Plummer Terrier:

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: opp til ca.35 cm
Tispe: opp til ca.35 cm

Farge(r):

Rød og hvit hode med hvit krans, Rød kappe.

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Plummer Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Plummer Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Plummer Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.