Perro Ratonero Andaluz

Perro Ratonero Andaluz

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Perro Ratonero Andaluz.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Ratonero Bodeguero Andaluz er en terrierrase fra Spania. Den jakter på rotter og mus på vingårdene. Av utseende ligner denne rasen på Jack Russel.

Dette er en svært aktiv, rask og smidig rase. Den er morsom og gla i barn og sin familie. Den har meget sterke jaktinstinkter så den trenger en erfaren og stødig eier så den ikke utvikler adferdsproblemer. Den trenger mye trim og stimulanse.

Historikk for Perro Ratonero Andaluz

For flere hundre år siden brakte engelske kjøpmenn med seg forfedrene til dagens fox terrier og krysset de med de lokale hundene.

Mer om Perro Ratonero Andaluz:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 34,9 til 43 cm
Tispe: 34,9 til 43 cm

Farge(r):

Tricolor

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Perro Ratonero Andaluz

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Perro Ratonero Andaluz, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Perro Ratonero Andaluz kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.