Olde English Bulldogge

Olde English Bulldogge

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Olde English Bulldogge.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Olde English Bulldogge er en re-produksjon av den gamle bulldoggen som engelskmennene brukte til oksekamper i middelalderen.

Olde English Bulldogge er en modig muskuløs og sterk hund som må tas med på daglige turer. Den elsker å tygge så leker i hard gymmi f.eks kong anbefales. Den trenger sosialisering og lydighetstrening fra tidlig alder, da den kan ha sterke meninger og være litt sta. Den er glad i sin familie, er vennlig og kjærlig men kan være noe aggresiv mot andre hunder. Den har en tendens til å sikle.

Historikk for Olde English Bulldogge

I 1971 startet David Leavitt med å avle opp en hunderase som i dag har det samme med utseendet og kvalifikasjonene som den gamle oksekamphunden.Den har heller ikke de samme pusteproblemene som den engelske bulldogen har.

Mer om Olde English Bulldogge:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 27–36 kg
Tispe: 25–32 kg

Høyde (cm):

Hann: 56–63 cm
Tispe: 54–60 cm

Farge(r):

Grå, svart, brindle av rød, brindle flekker på hvit, fawn, rød eller svart. fast eller med hvitt.

Pelslengde:

Kort til middels

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Olde English Bulldogge

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Olde English Bulldogge, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Olde English Bulldogge kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.