Old German Shepherd Dog

Old German Shepherd Dog

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Old German Shepherd Dog.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Den gamle tyske gjeterhunden er en tradisjonell gjeterhund fra Tyskland. Den er opphavet til den moderne tyske gjeterhunden.

Av utseende ligner den den langhårede varianten av den moderne tyske gjeterhunden. Ofte med litt andre fargekombinasjoner og ørene kan både være stående eller halvstående.

Historikk for Old German Shepherd Dog

På slutten av 1800-tallet var det en spesiell type hund som ble brukt til gjeting og beskyttelse av sauer, denne ble kalt den tyske gjeterhunden. Hundene ble avlet etter sin arbeidsevne, ikke etter utseende så derfor kan dere være store forskjeller i utseende.

Mer om Old German Shepherd Dog:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 22 og 40 kg
Tispe: 22 og 40 kg

Høyde (cm):

Hann: 55 og 65 cm
Tispe: 55 og 65 cm

Farge(r):

Sort, brun

Pelslengde:

Halvlangt

Pels:

Raggete, glatt eller stri

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Old German Shepherd Dog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Old German Shepherd Dog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Old German Shepherd Dog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.