Miniature Australian Bulldog

Miniature Australian Bulldog

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Miniature Australian Bulldog.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Miniature Australian Bulldog er utviklet til en mindre versjon av den australske Bulldogen.

Denne rasen elsker å være en del av en familie. Den er intelligent, kjærlig og lojal. Den er flink med barn og er ganske omgjengelig. De liker å leke med ball og frisbee og elsker å svømme. Lett å trene/dressere men den trenger en del trim, mer enn sine australske Bulldog slektninger.Det er viktig at man tørker ansiktet dens med en fuktig klut hver dag for å rengjøre innsiden av rynkene.

Historikk for Miniature Australian Bulldog

Miniature Australian Bulldog ble utviklet av Fru Pip Nobes og Mrs. Lee-Ann Milton til en mindre versjon av den australske Bulldogen. De tok en australske bulldog med full størrelse og krysset den med Pug og fransk bulldog. Målet med dette var å lage en sunnere versjon av den engelske bulldogen.
 

Mer om Miniature Australian Bulldog:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: ca.35 cm
Tispe: ca.35 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Miniature Australian Bulldog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Miniature Australian Bulldog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Miniature Australian Bulldog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.