Korean Dosa Mastiff

Korean Dosa Mastiff

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Korean Dosa Mastiff.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Den koreanske Mastiffen går under gruppen molosser, den er den tyngste av de koreanske hunderasene.

Den har moderat energi nivå, den har tilbøyelighet til å bli lat, så den har behov for å dra på daglige spaserturer. Valper skal aldri ha tung eller anstrengende trening fordi det er belastende for beinstrykturen som er i vekst. I steden bør en valp få god plass til å løpe og leke fritt på egen hånd. Denne rasen vokser fort så det er viktig med et godt kosthold.Denne rasen har et lett og godt humør, de er Intelligent og lojale, snille mot barn og de elsker å være sammen med familien. De kan være noe reservert mot fremmede.

De trenger å bli børstet og få rengjort hudfoldene en gang i uken. Månedlige bading med anti-bakterielle shampoo er også viktig.

 

Historikk for Korean Dosa Mastiff

Kommer i fra Sør-Korea

Mer om Korean Dosa Mastiff:

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 72-84 kg
Tispe: 65-74 kg

Høyde (cm):

Hann: 64-76 cm
Tispe: 59-68 cm.

Farge(r):

Sjokolade, mahogny, rød,hvit flekk på brystet er tillatt.

Pelslengde:

Kort

Pels:

Silkaktig

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite

Bilder av Korean Dosa Mastiff

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Korean Dosa Mastiff, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Korean Dosa Mastiff kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.