King Shepherd

King Shepherd

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om King Shepherd.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Disse hundene er store og stødige, de er ekstremt intelligente,modige, lette å trene,ivrig og trofast mot sine eiere.

Denne rasen er stort sett større en den tyske schäferen.Denne rasen elsker anstrengende aktiviteter, helst kombinert med trening av et eller annet slag. De er svært intelligente og krever en en del utfordringer, de blir gjerne med på en jogge eller sykkeltur. De kan bli rastløse og destruktive hvis de ikke får tømt energien. De er flotte med barn og andre hunder. Passer godt som gjete,bruks-vakthund.

Historikk for King Shepherd

To amerikanske hundeoppdrettere Shelly Watts-Cross, og David Turkheimer skapt denne store rasen på begynnelsen av 1990-tallet. Den ble blandet av amerikanske og europeiske schäferhunder, alaskan malamuter, og pyrenèerhunder. Den offisielle hunderase Klubben ble startet i 1995. Denne rasen er ikke spesielt godt kjent i Europa.

Mer om King Shepherd:

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 40-68 kg
Tispe: 40-68 kg

Høyde (cm):

Hann: 63-74 cm
Tispe: 63-74 cm

Farge(r):

SablSadel med tan, gull, krem, og tan eller sølv tegninger

Pelslengde:

Langhåret eller kortere med strierer grovere pels

Pels:

Bølgete langt, eller kortere striere

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av King Shepherd

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av King Shepherd, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til King Shepherd kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.