Kerry Beagle

Kerry Beagle

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Kerry Beagle.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Kerry Beagle er en av Irlands eldste hunderaser, den er en etterkommer av den sydirske hjortehunden. Den ble i hovedsak brukt til harejakt.I dag blir den brukt til småvilt, fuglejakt og selskapshund.

Flotte hunder med sterkt jakt instinkt. Aktive hunder som krever mye mosjon ellers blir de rastløse. De er vennlige og går godt sammen med barn og andre hunder.

Historikk for Kerry Beagle

Kommer fra Irland fra grevskapet Kerry. Stamtavle kan føres tilbake til 1794. Rasen er far til en del forskjellige amerikanske støverraser, da noen irske emigranter tok med seg sine Kerryer over til USA i begynnelsen av dette århundrede.

 

 

Mer om Kerry Beagle:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 20-27 kg
Tispe: 20-27 kg

Høyde (cm):

Hann: 56-61 cm
Tispe: 56-61 cm

Farge(r):

Hvit, blå, sort med tan, tricolor

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett og myk

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Kerry Beagle

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Kerry Beagle, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Kerry Beagle kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.