Gull Terrier

Gull Terrier

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Gull Terrier.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Dette imponerende brukshund fra Pakistanske som ikke må forveksles med Gull Dang / Bullygullterr, for dette er en egen rase.

Disse hundene er lettere å trene enn Bully Kutta og Gull Dong hundene, men de er fortsatt en svært aggressive og konfronterende rase. De er best egnet for erfarne eiere som kan trene de med en stø og bestemt hånd fra de er valper. Størrelsen varierer da de finnes tre forskjellige typer av denne rasen.

Historikk for Gull Terrier

Gull terr er "søskenbarnet" til den engelske Bull terriern. Når sub-kontinentet var under britisk styre, brakte den britiske hæren med seg sin egen rene engelske Bull terrierrase. Disse hundene ble krysset med de lokale rasene for å produsere den pakistanske Bull Terrier (Gull Terr). Denne hunden er Ikke veldig vanlig i andre deler av verden. Den er blitt brukt til lokke mat for bjørn og i hundekamper, men dette er nå blitt erklært ulovlig, så i dag bruker folk hundene stort sett som vakthunder.

Mer om Gull Terrier:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 35-45 kg.
Tispe: 35-45 kg.

Høyde (cm):

Hann: 50-66 cm
Tispe: 50-66 cm

Farge(r):

hvit

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Gull Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Gull Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Gull Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.