Gull Dong

Gull Dong

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Gull Dong.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Gull Dong, også kjent som Pakistan Bull Dog, er en hunderase som brukes til beskyttelse og i hundekamper.

Gull Dong er en svært aggressiv rase og vanskelig å kontrollere. De trenger å bli sosialisert riktig i tidlig alder. Den er meget skeptisk til mennesker det ikke kjenner, og er ikke egnet for det urban liv. Den kan være svært lojal og hengiven til sin herre. Den er intelligent og veldig våken, og det gjør den til en utmerket vakthund, men det krever ansvarlig håndtering og riktig trening. Gull dongs er beskyttende over det de oppfatter som sitt territorium og vil vokte det mot enhver inntrenger.

Historikk for Gull Dong

Gull Donghunden er funnet i Pakistan, og kjent som en pakistansk rase, men denne rasen eksisterte i kolonitidens India før Pakistan ble til. I India eller Pakistan er Gull Dong kjent for å være en krysning mellom Bully Kutta og Gull Terr som gir den kraft og størrelsen på Bully Kutta og hastigheten og agilityevnene til en Gull Terr. Dette gjør den til en stor fighter. I Pakistan blir denne hunden brukt i hundekamper, som sikkerhetsvoktere og den blir også brukt til lokkemat for bjørn.

Mer om Gull Dong:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 20 - 36 kg
Tispe: 18 - 33 kg

Høyde (cm):

Hann: 46- 64 kg
Tispe: 43 - 61 kg

Farge(r):

Hvit, svart eller brindle

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt og flat

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Gull Dong

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Gull Dong, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Gull Dong kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.