Dorset Olde Tyme Bulldogge

Dorset Olde Tyme Bulldogge

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Dorset Olde Tyme Bulldogge.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Denne rasen er en litt over middels stor bulldog som er sterk,stolt, fryktløs og selvsikker.

Dorset Olde Tyme Bulldogge er en meget god "all round" familiehund, lojal mot barn og opptatt av å behage og være en del av familien. Den er en god følgesvenn som knytter seg veldig til sin herre.Sosialiser dem fra valpestadiet så får du en flott og rolig hund. Som alle andre hunder trenger også denne daglige mentale og fysiske treningsøkter for å unngå uønsket atferd.

Historikk for Dorset Olde Tyme Bulldogge

Dorset Olde Tyme Bulldogge er en bulldograse som ble utviklet av Steve Barnett på slutten av 1980-tallet, i et forsøk på å gjenskape den ideelle bulldogen fra den viktorianske tidsalderen.

Mer om Dorset Olde Tyme Bulldogge:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 27-41 kg
Tispe: 27-41 kg

Høyde (cm):

Hann: 48-61 cm
Tispe: 48-61 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite

Bilder av Dorset Olde Tyme Bulldogge

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Dorset Olde Tyme Bulldogge, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Dorset Olde Tyme Bulldogge kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.