Buldogue Campeiro

Buldogue Campeiro

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Buldogue Campeiro.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Buldogue Campeiro også kalt Brasiliansk bulldog er en flott brukshund.

Denne ekstremt modige hunden er veldig lojal mot eieren og føyelig med resten av familien. Veldig allsidig og tilpasser seg godt, er rolig, bjeffer ikke mye men er reservert mot fremmede.

Historikk for Buldogue Campeiro

Buldogue Campeiro har sin opprinnelse fra Bulldogene i Europa som ble bragt over til Brasil på 1600 - tallet. Der hundene deltok på lange reiser for å fange opp storfe som var på avveie, men ble i hovedsak brukt i slakterier hvor de var spesielt nyttige for å holde rasende okser under kontroll når det er nødvendig.

Mer om Buldogue Campeiro:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 35-45 kg
Tispe: 35-45 kg

Høyde (cm):

Hann: 48-58 cm
Tispe: 48-58 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Buldogue Campeiro

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Buldogue Campeiro, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Buldogue Campeiro kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.