Bonsai Bulldogge

Bonsai Bulldogge

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Bonsai Bulldogge.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Bonsai Bulldogge har samme utseendet som Olde English Style Bulldogge, men i en mye mindre utgave.

De er lojale, modige og med et meget stabilt temperament og sin urokkelige lojalitet, er denne rasen en god vakthund. De er flotte med barn, katter og andre kjæledyr når de er blitt sosialisert riktig. Bonsai Bulldoggen har en munter personlighet og det gjør han til en ideell familiehund. Denne rasen har godt av en god rask spasertur eller en tur i parken for å holde seg i form. Den har lite pels så man må være litt obs på at den ikke tåler minusgrader så godt.

Historikk for Bonsai Bulldogge

Avlet opp i Statene fordi det var stor etterspørsmål fra folk som ønsket å kunne ha en hund i liten størrelse, men samtidig ikke mangle utseende eller personlighet.

Mer om Bonsai Bulldogge:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: ca.16 kg
Tispe: ca.16 kg

Høyde (cm):

Hann: ca.30 cm
Tispe: ca.30 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite

Bilder av Bonsai Bulldogge

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bonsai Bulldogge, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bonsai Bulldogge kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.