Blue Lacy

Blue Lacy

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Blue Lacy.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Lacys er intelligent, intens, aktiv og våken. Utviklet til å være både jakt og gjeterhunder. Denne hunden har fått navnet Blue Lacy på grunn av et Blå-farget gen de har. Øynene til Blue Lacy er også veldig lyse og har en karakteristiske oransje til gulfarge. De er lette å trene, og lærer nye ferdigheter raskt.

Det er tre tillatte fargevarianter.
Blues - er alle nyanser av grått fra lys sølv til mørk koksgrå.
Reds - varierer fra lys krem ​​til rust.
Den tredje tricolore - kombinerer disse fargene med en blå base og tydelige røde markeringer. Det kan være hvitt på brystet, magen og potene.

Historikk for Blue Lacy

The Blue Lacy eller Lacy Dog som den også kalles er en type brukshund som oppsto i Texas på midten av det 19. århundre, den er den eneste hunderasen som har sin opprinnelse i denne staten. Lacy ble først kjent i 2001 og I juni i 2005 signerte guvernør Rick Perry lovgivningen som vedtok at den blå Lacyen som "den offisielle hunderasen av Texas"

Mer om Blue Lacy:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 14 - 23 kg
Tispe: 14 - 23 kg

Høyde (cm):

Hann: 45 - 54 cm
Tispe: 45 - 54 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt og tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Blue Lacy

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Blue Lacy, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Blue Lacy kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.