Blackmouth Cur

Blackmouth Cur

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Blackmouth Cur.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Blackmouth Cur er en muskuløs og robust jakthund som jakter bl.a på grevling og puma.

BMC er genetisk svært atletisk og ivrig etter å behage, det er en meget allsidig hund og kan brukes til det meste hvis den får god veiledning og opplæring, Den kan jakte, trekke, søk og redning, gjete, gå spor og er meget svømmedyktig (den har svømmehud mellom tærne)De er gode familiehunder som er loyale og snille med barn.Start treningen av valpen så fort den kommer i hus. Treningsøktene bør være kort og hyppig når hundene er små.

 

Historikk for Blackmouth Cur

Blackmouth hundene kommer i fra statene, finnes fra øst til vest kysten, og så langt nord som Canada. De har variert historisk dokumentasjon avhengig av regionen. Blant dem er Ladner Yellow Blackmouth Cur fra Mississippi, Red Blackmouth Cur fra Alabama, Weatherford's Ben Blackmouth Cur fra Texas, og Florida Blackmouth Cur. Ladner Blackmouth hundene finnes også i Mexico, Argentina, Haiti, Russland, India, og hele Europa.

Mer om Blackmouth Cur:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 20-43 kg
Tispe: 20-43 kg

Høyde (cm):

Hann: 40-64 cm
Tispe: 40-64 cm

Farge(r):

Rødt, gult, brindle, fawn eller hudfarget, kan ha 10 % hvite områder.

Pelslengde:

Kort

Pels:

Grov eller fin

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Blackmouth Cur

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Blackmouth Cur, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Blackmouth Cur kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.