Biewer

Biewer

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Biewer.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Denne lille hunden er svært energisk, modig, lojal og dyktig.

Den langhårede Bieweren trenger mye pelsstell. Når den er to- tre måneder gammel er det lurt å starte med børsting, bading osv så den blir vandt med pelsstell. For å gjøre det lettere for både hund og eier, er det mange som foretrekker å ha "valp cut" frisyren, fordi det er mindre å vedlikeholde og lettere å stelle.
Disse små lekne hundene er aktive og trenger daglige spaserturer, lek og stimulans. Med eiere som tar seg tid til å forstå hvordan man behandler en liten terrier hund, er Biewer en flott følgesvenn. Av mangel på oppfølging kan de bli mistenksomme overfor fremmede, aggressive til fremmede hunder og små dyr.

Historikk for Biewer

Den Biewer, uttales (Beeva) oppsto i Hunsrück, Tyskland i 1984. Mr. & Mrs. Werner & Gertrude Biewer avlet frem den første Biewer med gener fra Yorkshire terrieren.

 

Mer om Biewer:

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: ca.3 kg
Tispe: ca.3 kg

Høyde (cm):

Hann: 18-20 cm
Tispe: 18-20 cm

Farge(r):

Hvite, blå-hvite, tett blå eller svart,

Pelslengde:

Langt

Pels:

Silkeaktig

Pelsstell:

Svært mye

Allergi:

Lite

Aktivitet:

Lite

Bilder av Biewer

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Biewer, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Biewer kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.