Benchlegged Feist

Benchlegged Feist

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Benchlegged Feist.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Amerikanske oppdrettere avler tre ulike varianter: Mountain Feist, Benken-legged Feist, og blyant-tail Feist. For ekorn jakt, er denne hunden utmerket. Disse hundene er også gode på å jakte kanin, fugl og noe småvilt.

Denne rasen lever for å jakte. På dager det ikke jaktes må den ut på lange turer eller joggeturer. Hvis hunden er i bånd må den alltid gå ved siden av eller bak den som holder i bånde, ellers vil den tro at den er sjefen og det er mennesket som skal være føreren.De er flotte jegere og de varsler jegeren ved å stille seg på to bein i treet der byttet befinner seg. Det er store variasjoner på høyde og vekt på disse hundene, kan veie opp mot 25 kg.

Historikk for Benchlegged Feist

Opprinnelse i Amerika, beslektet med rotte hundene.

Mer om Benchlegged Feist:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: Fra 5 -10 kg og oppover
Tispe: Fra 5- 10 kg og oppover

Høyde (cm):

Hann: 26-56 cm
Tispe: 26-56 cm

Farge(r):

Tricolor med flekker, rød og hvit, rød, sort, sort og tan, blå og hvit, rød brindle og hvit

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv

Bilder av Benchlegged Feist

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Benchlegged Feist, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Benchlegged Feist kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.