Bedouin gjeterhund

Bedouin gjeterhund

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Bedouin gjeterhund.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Bedouin Shepherd Dog tilhører de primitive hunderasene, det antas at den kan være en av de eldste rasene i verden.

Disse hundene er robuste og hardføre,de også veldig energiske og de krever lange og krevende turer.Hundene kan være skeptisk til inntrengere. The Bedouin Shepherd Dog har en tendens til å opptre som et rovdyr. Nøye opplæring er nødvendig av erfarne folk, slik at hunden kan fungere i samfunnet.

Denne rasen har en tendens til å bjeffe høyt og overdrevent. The Bedouin Shepherd Dog kan klare svært varme temperaturer. De håndtere minusgrader også godt og kan tilpasse seg kaldt klima. Bedouin Shepherd valper elsker å leke, og hengivenheten til deg vil bare øke i takt med leken. Disse hundene skal holdes i bånd ellers vil de bare vandre langt avgårde. Denne rasen liker ikke å være hjemme alene - de fleste Bedouin Shepherd virkelig hater det.
 

Historikk for Bedouin gjeterhund

Kommer fra Sahara

Mer om Bedouin gjeterhund:

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 56-66cm
Tispe: 50-58 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Halv langt

Pels:

Tett

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv

Bilder av Bedouin gjeterhund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bedouin gjeterhund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bedouin gjeterhund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.