Amerikansk Panja Mastiff

Amerikansk Panja Mastiff

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Amerikansk Panja Mastiff.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Dette er en rase kalt Panja amerikanske Mastiff. Denne rasen er ikke på noen måter relatert ti lden amerikanske mastiff rasen.Dette er en egen "rase" krysset med Pit Bulls og Rottweilere sammen med andre raser

Panjas trenger eiere som er i stand til å vise sterkt lederskap. Disse hundene trenger å være lydighet-trent med faste og konsekvente treningsmetoder. Denne rasen er ikke tilrådelig for dem som ikke har hatt erfaring med opplæring av andre store, dominerende raser. Hunder av denne rasen kan leve i nesten all slags klima, forutsatt at de får beskyttelse mot snø og regn. De kan bo i leiligheter så lenge de får tilstrekkelig med trim. Disse hundene trives best når de er i nærheten av deres familiemedlemmer. Hvis de blir forlatt alene i lengre perioder, kan disse hundene bli destruktive.

Historikk for Amerikansk Panja Mastiff

Opprinnelse / Historie amerikanske Mastiff Panja ble oppdrettet i Detroit, Michigan for å vokte narkotikalangere.

Disse hundene skulle ikke være ikke vennlige mot fremmede, og de har en tendens til å være reservert overfor folk de ikke kjenner til. Hunder av denne rasen ble opplært til å bli vakthunder, og de ble instruert om ikke å gi tilgang til eiendommen.

I 1996 fikk denne rasen anerkjennelse fra Dog Registry of America. Siden da, ble disse hundene familien ledsagere i stedet for bare vakthunder for egenskaper av narkotikalangere.

Mer om Amerikansk Panja Mastiff:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 37-46 kg
Tispe: 37-46 kg

Høyde (cm):

Hann: 56-66cm
Tispe: 56-66cm

Farge(r):

Svart og brun

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Amerikansk Panja Mastiff

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk Panja Mastiff, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk Panja Mastiff kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.