Amerikansk mastiff

Amerikansk mastiff

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Amerikansk mastiff.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

American Mastiff er generelt en rolig og stille hund og er fantastisk med barn. De er lojale og kjærlige hunder som vanligvis ikke er aggressive.

Mastiffer er tilbøyelig til å være late, men de vil holde seg i bedre form og være lykkeligere om de får regelmessig mosjon. Som alle hunder, bør den amerikanske Mastiff ut på daglig og regelmessige turer for å få ut litt mental og fysisk energi. Den amerikanske Mastiffen kan tilpasse seg bra i en liten leilighet om han får nok trim, for de er forholdsvis inaktive innendørs.

Historikk for Amerikansk mastiff

Den amerikanske Mastiff er en molosser-type hund som ble opprettet for over 20 år siden av Fredericka Wagner av Flying W Farms ved parring av en engelsk mastiff og en anatolisk Mastiff. Dette fordi anatolien sikler mye mindre og har en lengre levetid.

Mer om Amerikansk mastiff:

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 73-91 kg
Tispe: 64-82 kg

Høyde (cm):

Hann: 81-91 cm
Tispe: 71-86 cm

Farge(r):

Fawn, aprikos og brindle. Hvite tegninger aksepteres på føtter, bryst og hake / nese

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Amerikansk mastiff

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk mastiff, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk mastiff kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.