Amerikansk Lo-Sze Pugg

Amerikansk Lo-Sze Pugg

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Amerikansk Lo-Sze Pugg.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Den amerikanske Lo-Sze Pugg ble opprettet i USA som en gjenoppbygging av en gammel kinesisk rase. Små, kort-nesehunder var veldig populært i det gamle Kina.

The American Lo-Sze Puggs er intelligente og veldig flinke med barn, men kan være reservert mot folk som ikke er familiemedlemmer. Amerikansk Lo-Sze Puggs brukes som terapihunder på grunn av sin størrelse og søte naturen. Passer utmerket i leiligheter da de ikke tar stor plass og ikke trenger mye trim. De kommer vanligvis godt overens med andre hunder. Kjent for sine jovial holdning og en utmerket og lykkelig følgesvenn. De passer godt til lydighet-trening.
De trenger en del ekstra stell pga rynkene i ansiktet.

 

Historikk for Amerikansk Lo-Sze Pugg

De fikk sin anerkjennelse i 1998, etter at en kvinne ved navn Rebecca Manns begynte å forske på historien til Pug. Hun var skuffet over at den gamle Lo-Sze ble endret for å passe ønskene til dem som krevde en høyere fawn-farget rasevariat. Hun bestemte seg for å avle en hund
som den originale Lo-Sze. Resultatet av hennes bestrebelser ble den amerikanske Lo-Sze Pugg.

Mer om Amerikansk Lo-Sze Pugg:

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 2,5-5,5 kg
Tispe: 2,5-5,5 kg

Høyde (cm):

Hann: ca 25cm
Tispe: ca 25cm

Farge(r):

En rekke farger og fargekombinasjoner

Pelslengde:

Kort

Pels:

Blank og glatt

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite

Bilder av Amerikansk Lo-Sze Pugg

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk Lo-Sze Pugg, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk Lo-Sze Pugg kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.