Amerikansk Crested Sand Terrier

Amerikansk Crested Sand Terrier

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Amerikansk Crested Sand Terrier.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Amerikansk crested sand terrier eller Abyssiner Sand Terrier kan være fullt belagt, hårløse eller nesten hårløse, med unntak av dusker på hodet og halen.

 

 Dette er en generelt sunn rase. Den er en kjærlig, hengiven og en lojal hund som ivrer etter å behage sin eier. Rasen trenger vanligvis lite stell. Bading kun når det er nødvendig, hyppig bading vil tørke ut huden. De trenger moderat aktivitet og krever et rolig hjørne med en myk seng som de kan kose seg i .Begynn med rolig og skånsom trening når den er valp. Rasen er relativt sjelden og det kan være vanskelig å finne valper hvis man ønsker seg denne rasen. Rasen går for å være hypoallergenisk, men det utelukker ikke at man kan få allergireaksjon.

 

 

 

Historikk for Amerikansk Crested Sand Terrier

Sand hunden har sin opprinnelse fra Afrika

Mer om Amerikansk Crested Sand Terrier:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 10-18kg
Tispe: 10-18kg

Høyde (cm):

Hann: 39-60cm
Tispe: 38-51cm

Farge(r):

Bronse,elefant-grå, grå-svart, blek sand,spraglete

Pelslengde:

Kort, dusker eller hårløs

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Lite

Aktivitet:

Lite

Bilder av Amerikansk Crested Sand Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk Crested Sand Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk Crested Sand Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.