Alangu Mastiff

Alangu Mastiff

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Alangu Mastiff.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Alangu Mastiff har opprinnelse fra ørkenområdet i Rajasthan og Punjab og ble brukt som storviltjakt. Denne rasen må ikke å forveksles med Hyrcanian Rase som også var utbredt i samme distrikt.
Den er ikke anerkjent av FCI eller ACK.

Dette er en gigantisk rase med nobel oppførsel og kort pels. Hunden kan være rød, fawn eller brindle. Markeringene varierer. Huden er svart.
Skinnet rundt nakken og munnen er løst . Det er en muskuløs hunderase.

Rasen er kjent for å være aggressiv og ha et sterkt vaktinstinkt, men får de skikkelig sosialisering fra et tidlig stadium kan de bli gode følgesvenner.
De er ikke anbefalt for første gangs hundeeiere.
Med sin størrelse og stor styrke, er det best at eieren har erfaring med den type trening som disse hundene krever.


Historikk for Alangu Mastiff

Den persiske hæren brukte Indian Mastiffer, men bare i vaktsammenheng. Rasen ble introdusert i Hellas av Xerxes den første da han marsjerte mot landet i 486-465 f.k.

Rasen blir brukt som kamphunder i Pakistan og omkringliggende land. Alangu Mastiff er en skrekkinngytende kamphund og er en av de farligste kjente vokterhunder.

Mer om Alangu Mastiff:

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 73-76
Tispe: 73-76

Farge(r):

rød, fawn eller brindle

Pelslengde:

kort

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Alangu Mastiff

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Alangu Mastiff, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Alangu Mastiff kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.