Braque d'Auvergne

Braque d'Auvergne

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Braque d'Auvergne.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Auvergne er en livlig, følsom, lydig, og kjærlig kar. Intelligent og snill, gjør den til en fin familie hund og en utmerket jakt partner. Den går også godt overens med andre hunder.

Braque d'Auvergne er en naturlig jeger som har en tendens til å jobbe tett med sin partner. Denne egenskapen, kombinert med sin milde natur og ønske om å behage, gjøre den til en svært god trening og jaktpartner.

Historikk for Braque d'Auvergne

Dette er en alsidig fuglehund som har sin opprinnelse i provinsen Auvergne i midten av sør Frankrike. Rasen stammer fra gamle regionale jakthundtyper.

Mer om Braque d'Auvergne:

Rasestandard FCI / NKK

Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 180

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 53-63cm
Tispe: 53-63cm

Farge(r):

Hvit med svart som git blått inntrykk

Pelslengde:

Kort

Pels:

Skinnende

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Staende-fuglehunder
...stående fuglehunder, som også kalles pointere, vorstehhunder og i noen grad bracker, er en gruppe hunder som typisk (...

Bilder av Braque d'Auvergne

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Braque d'Auvergne, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Braque d'Auvergne kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.