Grand Bleu De Gascogne

Grand Bleu De Gascogne

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Grand Bleu De Gascogne.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Er en hunderase av scenthound typen og har sin opprinnelse i Frankrike. Dagens rase er etterkommer av en svært gammel jakthundtype, og den er også opphav til mange andre hunderaser. Dette er en jakthund som jager i flokk så den egner seg ikke som ren selskapshund.
 

The Grand Bleu de Gascogne er en imponerende stor hund, en typisk jakthund som jakter i flokk. Den har en slank og muskuløs kropp, lange ben, lett hvelvet hode, lang drop ører, og med hengende lepper. Fargen på pelsen er hvit spettet med sort, noe som gir en skifer blå helhetsinntrykket. Det er svarte flekker på hver side av hodet, med et hvitt område på toppen av hodet som har i seg en liten svart oval. Den har tan"øyebryn" merker over hvert øye.

Mer om Grand Bleu De Gascogne:

Rasestandard FCI / NKK

Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 022

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 65-72cm

Farge(r):

Hvit spettet med sort

Pelslengde:

Kort

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Stovere
...støvere (av tysk stöbern, som betyr å jage opp eller fyke etter), er en gruppe med drivende jakthunder som jager vilt gjen...

Bilder av Grand Bleu De Gascogne

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Grand Bleu De Gascogne, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Grand Bleu De Gascogne kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.