Tysk Jaktterrier

Tysk Jaktterrier

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Tysk Jaktterrier.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Energisk jeger fra Tyskland med sterkt medfødt jaktinstinkt.
Om du er ut etter en hund som primert skal brukes til jakt er dette et godt alternativ.Passer meget godt til rådyrjakt men kan med til fordel brukes til annen jakt også.

Tysk jaktterrier er en tysk hunderase av typen terrier. Det er en liten, kompakt og velproporsjonert jakthund. Den er modig, tøff, arbeidsvillig, utholdende, vital, temperamentsfull, lojal, omgjengelig og lærevillig. Den skal være verken sky eller aggressiv. Den kan brukes som hihund, sporhund, drivende hund og til og med som apportør på land og i vann. Rasen er en typisk jaktspesialist med tøft temperament og stor skarphet. Den har et stort aktivitetsbehov.

Mer om Tysk Jaktterrier:

Raseklubb:

Rasestandard FCI / NKK

 NKK Rasestandard
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 103

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 9-10 kg
Tispe: 7,5-8,5 kg

Høyde (cm):

Hann: 33-40 cm
Tispe: 33-40 cm

Farge(r):

Sort,mørkebrun,sortgrå

Pelslengde:

korthåret

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Terriere
...terriere er en gruppe hunder viss morfologi og anatomi har en rekke fellestrekk, men der størrelsen varierer mye. de...

Bilder av Tysk Jaktterrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Tysk Jaktterrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Tysk Jaktterrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.